Vrouw wil plassex geil in bad

vrouw wil plassex geil in bad

En er is heel wat meer dan dat Wat ik zou willen doen: Ik vind het allebei echt walgelijk. Blenderhead Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Blenderhead. Warbringer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warbringer. Neeej is nix voor mij.. Moet er niet aan denken zeg Maar dat is mijn mening natuurlijk.

Lastige gast Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lastige gast. Zoek meer berichten van Gaat uw gang, ik heb nu well ff genoeg aan 'gewone' sex. PS Verveel je je zo of heb je werkelijk alles al gedaan?

Zoek meer berichten van soulless. Stevill Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stevill. Drazzic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Drazzic. Ik heb het twee keer gedaan met mijn vriendin. Een keer waren we op het strand, zij moest heel nodig plassen, ik was heel opgewonden.

We doken in de duinen, ze hoefde ineens niet meer, ze kwam klaar, moest ineens héél nodig plassen en begon toen al meteen te plassen. Dat was een beetje onverwacht, maar toch was het leuk De tweede keer was onder de douche, zij eerst over mij, toen ik over haar.

Joseph Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Joseph. Ik vind het sowieso nergens op slaan. Nog net niet zo vies als poepsex.. Gewoon sex is goed genoeg. Met plas erbij vind ik gewoon niet fris. Sikamikanico Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sikamikanico.

Kagome Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kagome. Lijkt me veelste denigrerend en kweenie kvind het vies. Ja het kan best zijn dat het de natuur is en blabla en dat soort gezeik, maar het blijft een stof die moet worden uitgescheiden. IK vind dat smerig, maar als andere mensen hier plezier aan beleven Meglomania Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Meglomania.

We hebben het hier wel over een ruimte of een plaats waar water niet ver is. Het is precies hetzelfde wanneer je je geliefde in zou smeren met slagroom, chocolade saus of honing. Doet niemand dat hier? Het is gewoon níet vies Het is juist leuk om eerst helemaal onder het plas van je vriend in te zitten en dan samen in bad te gaan. Is écht heel leuk!! Rotterdammer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Rotterdammer.

Gij die geen hoop hebben, hebben ook geen sleutel Zoek meer berichten van DwergHamstertje. Yolcu Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yolcu. Ken jij um int echt dan??? Alz je dat deed, denk ik dat je eenz langs moet bij iemand Fleet Admiral spoort niet helemaal Maaaaar ach doet er eigenlijk ook niet toe. Blij dat hij ver weg woont. Hebbe ikke geen last van um Duzzzzz Houd um desnoods maar lekker bij je Je denkt toch niet dat ik aan JOU denk ofzo? Doe niet zo idioot!

Ik heb ook nog een leven buiten m'n depressie, hoe raar dat ook mag klinken. En ik vind dit helemaal niet raar. Bovendien, iedereen heeft wel iets vreemds. Als jij zo denkt, best, zoals je wilt. Welkom in de wereld. Ik weet niet zo goed wat ik nog meer kan zeggen. Dwz, ik wíl wel iets zeggen, maar wat? Denk nou niet dat ik op zo'n meeting daar aan zit te denken ofzo! Dát zou ziek zijn! Ik ben niet gek; dit is gewoon wat ik óók ben. Dat jij het vies vind, ok, dat mag; kan ik ook wel begrijpen.

Maar moet je dan zó reageren? Zoals ik al zei, ik heb een leven buiten mijn depressie Sterker nog, internet geeft mij de gelegenheid over andere dingen te praten, en even uit de slechte depressieve gevoelens, en zelfmoordgedachten te komen. Hier ben ik even niet depressief. Als de computer uit is, dan weer wel Maar ja, als jij er zo over denkt, best. Ik ben een vrouw en ik vind het erg opwindend.

Ook vrouwen vinden dat dus en ik denk niet dat ik de enige ben. Ik vind het ook geil om een vrouw in haar slipje te zien plassen, maar ook om dit zelf te doen. Of op een handdoekje plassen, als ik opgewonden ben vind ik dit ook erg leuk. Lang ophouden maakt me ook erg opgewonden trouwens. Sorry dat ik een oud topic omhoog haal, ik hoop dat jullie het niet erg vinden.

Plasseks is het meest intieme wat ik heb meegemaakt op het gebied van seks. Buster woensdag 17 december Mag ik de vraag stellen wat jullie onder plassex verstaan?

Volgens mij leven hier verschillende meningen over. Wat is er zo geil aan plassex? Candy vrijdag 19 december Wat ik onder plasseks versta is plassen tijdens de seks: P En dan ik, als vrouw.

Want ik vind er niet geil oid van als een man over me heen plast. Ik weet niet precies waarom, maar ik vind het gewoon erg geil.. Ook om door m'n slipje heen te plassen als er een 'partner' bij is of over iemands hand ofzo. En idd wat Xana al zei, het is gewoon super intiem!

En je laat je gewoon helemaal gaan tijdens de seks. Uwish vrijdag 19 december Denco maandag 15 juni Hallo allemaal, Ondanks dat het erg lang geleden is dat hierover gepost is, moet ik bekennen dat het mij óók erg geil lijkt om met plasseks bezig te zijn. Net de hele post door zitten lezen, dus ben nu behoorlijk opgewonden In onze relatie is het nooit ter sprake gekomen, maar ik ben erg benieuwd hoe mijn vriendin hierop zal reageren.

Al moet ik wel eerst de moed verzamelen om het bespreekbaar te maken. Roelie en die andere persoon sorry, ben je nick vergeten: Ook ik loop wel eens in een luier, het voelt fantastich: Ik "gebruik" de pyamabroekjes van Kruidvat, super handig.

Helaas geldt ook hiervoor dat mijn vriendin van niets weet, terwijl ik hier graag eens samen mee zou expirimenteren. Iemand tips over hoe dit bespreekbaar te maken? Ik zie mezelf namelijk niet out of the blue in een luier de woonkamer in wandelen Daantje28 dinsdag 16 juni Mijn man heeft me nooit vertelt dat hij het opwindend zou vinden.

Ik ben erachter gekomen toen ik wat dvd's vond waarin aan plassex gedaan werd. Uit nieuwsgierigheid op internet gaan zoeken en het wond mij ook op. We hebben het er verder nooit overgehad maar een paar dagen geleden heb ik hem verrast. We lagen te sexen en ik moest echt heel nodig naar de wc.

Ik heb hem toen gevraagd of hij het leuk zou vinden als ik over hem heen zou plassen. Zijn mond zei niets maar zijn ogen zeiden genoeg. Samen naar de badkamer gegaan en ik heb mijn man in tijden niet meer zo geil gezien.

Is zeker voor herhaling vatbaar. Plassend of spuitend klaarkomen vind ik zo gewoontjes Maar anaal spuitend klaarkomen op iemands gezicht, dat lijkt mij dan weer spannend! Ik heb dit weleens met mijn vriendin gedaan, in de badkamer. Ze wilde net gaan douchen en ik wilde naar haar kijken, terwijl ik naakt op de toiletpot zat.

Toen ze eveneens naakt de badkamer kwam binnenlopen zei ze dat zo heel nodig moest plassen. Vervolgens ging ze op mijn schoot zitten met haar gezicht naar me toe en ze begon te plassen. Haar warme urine liep over mijn benen en mijn buik en dit gaf een heerlijk gevoel. We werden hier beiden erg geil van en terwijl ze op mijn kletsnatte schoot zat gaf ze me een hitsige tongzoen.

Ik heb daarna haar billen gelikt en zo haar urine voor het eerst geproefd en ik moet zeggen, het smaakte heerlijk. Je moet er overigens wel echt voor in de stemming zijn geil dus. Soms als we samen douchen vinden we het lekker om tegen elkaars benen te plassen en één keer ben ik, terwijl mijn vriendin in de de douche stond te plassen op mijn hurken gaan zitten zodat ik haar plas tegen mijn gezicht aan kreeg.

Mijn vriendin vindt het geen prettig idee als ik over haar gezicht plas, maar ik heb weleens over haar borsten geplast en daar werd ze toch heel opgewonden van. Zeker toen ik het vocht daarna van haar tietjes ging aflikken…. Daantje28 woensdag 1 juli Maar iemand nog leuke ideen om het makkelijker te maken. Gebruik hoofdletters en punten, dan leest het iig makkelijker Gewoon veel oefenen verder. Anonymous dinsdag 19 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Vrouw wil plassex geil in bad

PRIVEONTVANGST SEX SEX IN BRABANT

Lastige gast Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lastige gast. Pagina 1 van 2. Naast mijn werk heb ik ook een hobby en dat is het lekker verwennen van mannen. Remqo Bekijk openbaar profiel Bezoek Remqo's webpagina! Als jij zo denkt, best, zoals je wilt. Door deze ''dealbreaker'' maak je jezelf heel beperkt in je vrouwenkeuze, maar het is niet anders.

Vrouw wil plassex geil in bad

Je bent nu hier: Topics tonen   Berichten tonen. Geil gaat wel niet geil walgelijk 2 Jij op haar? Geil gaat wel niet geil walgelijk. Heartbeat Bekijk openbaar profiel Bezoek Heartbeat's webpagina! Zoek meer berichten van Heartbeat. HMMZZ ik vind het beide walgelijk,,, echt een vette Ik heb 't nog nooit gedaan, maar wil dat zeker wel doen En er is heel wat meer dan dat Wat ik zou willen doen: Ik vind het allebei echt walgelijk.

Blenderhead Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Blenderhead. Warbringer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warbringer. Neeej is nix voor mij.. Moet er niet aan denken zeg Maar dat is mijn mening natuurlijk. Lastige gast Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lastige gast. Zoek meer berichten van Gaat uw gang, ik heb nu well ff genoeg aan 'gewone' sex.

PS Verveel je je zo of heb je werkelijk alles al gedaan? Zoek meer berichten van soulless. Stevill Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stevill. Drazzic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Drazzic. Ik heb het twee keer gedaan met mijn vriendin. Een keer waren we op het strand, zij moest heel nodig plassen, ik was heel opgewonden. We doken in de duinen, ze hoefde ineens niet meer, ze kwam klaar, moest ineens héél nodig plassen en begon toen al meteen te plassen.

Dat was een beetje onverwacht, maar toch was het leuk De tweede keer was onder de douche, zij eerst over mij, toen ik over haar. Joseph Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Joseph. Ik vind het sowieso nergens op slaan. Nog net niet zo vies als poepsex.. Gewoon sex is goed genoeg. Met plas erbij vind ik gewoon niet fris. Sikamikanico Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sikamikanico.

Kagome Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kagome. Lijkt me veelste denigrerend en kweenie kvind het vies. Ja het kan best zijn dat het de natuur is en blabla en dat soort gezeik, maar het blijft een stof die moet worden uitgescheiden. IK vind dat smerig, maar als andere mensen hier plezier aan beleven Meglomania Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Meglomania. We hebben het hier wel over een ruimte of een plaats waar water niet ver is.

Het is precies hetzelfde wanneer je je geliefde in zou smeren met slagroom, chocolade saus of honing. Doet niemand dat hier? Het is gewoon níet vies Het is juist leuk om eerst helemaal onder het plas van je vriend in te zitten en dan samen in bad te gaan. Is écht heel leuk!! Rotterdammer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Rotterdammer. Gij die geen hoop hebben, hebben ook geen sleutel Zoek meer berichten van DwergHamstertje.

Yolcu Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yolcu. Ken jij um int echt dan??? Alz je dat deed, denk ik dat je eenz langs moet bij iemand Fleet Admiral spoort niet helemaal Maaaaar ach doet er eigenlijk ook niet toe. Blij dat hij ver weg woont. Hebbe ikke geen last van um Duzzzzz Houd um desnoods maar lekker bij je Je denkt toch niet dat ik aan JOU denk ofzo? Doe niet zo idioot! Ik heb ook nog een leven buiten m'n depressie, hoe raar dat ook mag klinken.

En ik vind dit helemaal niet raar. Bovendien, iedereen heeft wel iets vreemds. Als jij zo denkt, best, zoals je wilt. Welkom in de wereld. Ik weet niet zo goed wat ik nog meer kan zeggen. Dwz, ik wíl wel iets zeggen, maar wat? Denk nou niet dat ik op zo'n meeting daar aan zit te denken ofzo! Dát zou ziek zijn! Het is spannend, voelt stout en zelfs een beetje verboden. Maar dat is juist ook wat het voor de ware fan veelal zo enorm lekker maakt.

Het is in onze samenleving nog wel een groot taboe om ervoor uit te komen dat je een fetisj voor urine hebt. Een sexpartner zoeken die het gouden vocht ook bij zijn of haar seksleven wil betrekken is daardoor helemaal niet eenvoudig. Daarom bieden we alle plassexfans op onze website een platform om in contact te komen met elkaar. Hier vind je dus mannen en vrouwen die net als jij hun plasfetisj in de praktijk willen gaan brengen.

Niet iedereen die een urinefetisj heeft beleeft die op dezelfde manier. Zo kun je als voyeur al heerlijk van pissex genieten zonder dat je de urine zelf aan hoeft te raken. Stiekem toekijken hoe een vrouw schaamteloos haar benen spreidt en haar urine laat lopen kan voor de voyeur al enorm opwindend zijn.

Gekleed plassen is zo mogelijk nog stouter. Een sexy meid in alleen een slipje met een natte plek in haar kruis die steeds groter wordt zal menig plasfetisjist het hoofd op hol brengen. Maar ook veel vrouwen zijn er gek op en vinden het een spannend gezicht hoe een man zijn lid ter hand neemt en het gouden vocht laat spuiten.

Een golden shower is de Engelse benaming voor over elkaar heen plassen. Het kan zowel de man zijn die over de vrouw heen plast als omgekeerd. Welke positie je zelf inneemt hangt af van je eigen behoefte en voorkeur. Zo kun je je bijvoorbeeld erg aangetrokken voelen tot de reuk en het warme gevoel als er over je heen wordt geplast.

Of misschien geniet je juist enorm van de aanblik van je eigen pisstraal die over het lichaam van je sexpartner klatert. Niet zelden heeft je voorkeur hierbij te maken met je favoriete rol tijdens de sex. Als onderdanig iemand zul je wellicht eerder een voorkeur hebben voor de plasdouche ontvangen. Maar dat zijn uiteraard geen voldongen feiten en het gebeurt ook heel vaak dat beide partners het lekker vinden om zelf te plassen. Een stel wat dol is op urineseks en die om beurten hun blaas ledigen zullen elkaar mateloos opzwepen in hun opwinding.

Nog een stapje verder gaat het met daadwerkelijk proeven, slikken en drinken van de urine. Dat is voor de echte liefhebber een ware must, als is het natuurlijk wel afhankelijk van de smaak van de plas zelf. Niet alle urine smaakt namelijk hetzelfde en hoe intens de smaak is wordt door een aantal factoren bepaald:. Samen pissen is natuurlijk heerlijk, maar het is ook een feit dat urine behoorlijk ruikt. Bovendien kan een uitgebreide sessie resulteren in enkele liters vocht.

Het is dus de moeite waard om al van tevoren na te denken over de praktische kant. Hoe lekker het ook was, niemand wil naderhand nog uren aan het schrobben zijn om de sporen uit te wissen. Een zeiltje onder het laken in bed helpt meestal maar bij kleine hoeveelheden urine. Sommige stellen kiezen daarom voor een waterbestendige matras.

Natuurlijk wel in combinatie met een gladde vloer die makkelijk is schoon te houden. Een andere praktische oplossing is om alleen in de douche of badkuip plassex te bedrijven. Het kan natuurlijk ook op de badkamervloer zelf, maar hou er wel rekening mee dat de voegen dan na verloop van tijd alsnog naar plas kunnen gaan ruiken. Doe dit dus het beste alleen sporadisch. Op warme dagen kun je er ook prima buiten je plasfetisj beoefenen.

Ga je naar een bos of een andere openbare plek zorg dan wel dat je niet betrapt wordt. Mocht je om die reden je eigen achtertuin uitkiezen, zorg dan wel dat de buren je niet spotten.

Registreer je nu gratis bij Sexcontact Markt en profiteer meteen van alle voordelen. Als lid kun je niet alleen onbeperkt profielen bekijken, ook het versturen en ontvangen van berichten is geheel gratis. Je hebt alleen een mailadres nodig om te beginnen. Home Aanmelden Alle categorieën Wachtwoord vergeten? Meld je gratis aan Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig. Na het aanmelden kunt u onbeperkt leden bekijken en berichten sturen en lezen!

Sexcontact Markt » Fetish » Plassex Laatst geplaatste sexcontact advertenties uit de categorie "Plassex" Er zijn veel mannen en vrouwen die van plassex urofilie enorm opgewonden raken. Dagelijks zijn er duizenden internet gebruikers die online video materiaal bekijken waarbij urine een hoofdrol speelt. De stap om het zelf ook eens te proberen is via een sexadvertentie niet erg groot.

Daarnaast zijn er ervaren dames en heren die je alles willen leren op dit gebied. Wil je het ook eens proberen begin dan samen met je partner of date onder de douche of in bad. Mocht het tegenvallen dan is het in de badkamer meteen weer schoon te spoelen maar mocht het meevallen dan is het tijd om meer te gaan experimenteren. Uit de verhalen en ervaringen van leden is het een aanrader om plassex te combineren met buitensex. Een vrouw die samen met mij aan plassex wil doen Drenthe Fetish » Plassex.

Hopelijk is dit een datingsite waar ik ook in contact kan komen met de kinky vrouwen. Dat is waar ik echt naar op zoek ben en wat ik hoop te vinden. Ik kan er echt geil van worden als een vrouw over mij heen plast. Wat ik dan ga doen dat is op de grond liggen en de vrouw gaat boven mij herken. Zoekende naar plassex met mannen Zuid-Holland Fetish » Plassex.

: Vrouw wil plassex geil in bad

Vrouw wil plassex geil in bad Urine proeven en slikken Nog een stapje verder gaat het met daadwerkelijk proeven, slikken en drinken van de urine. Al moet ik wel eerst de moed verzamelen om het bespreekbaar te maken. Zoek meer berichten van Rabbi Daniel. Meld je nu aan voor onbeperkt toegang Registreer je nu gratis bij Sexcontact Markt en profiteer meteen van alle voordelen. Ik weet niet hoeveel vrouwen jij tegenkomt, maar dit is nu eenmaal een taboe-achtige bezigheid waar niet iedereen zin in heeft. Ik vind 't dus leuk om een meisje helemaal wanhopig te zien
Vrouw wil plassex geil in bad Moet er niet aan denken zeg Wat deed je dan voor plassex? Dus niet willekeurig daten en hopen dat er één is die het leuk vind, maar uitzoeken óp die fetish, wetende dat ze 'm delen voor je uberhaupt aan daten begint. Maar, hem zien pissen, zijn lul vasthouden en groter voelen worden vast ook dan, is inderdaad erg geil. Prijsjes eur 30 min eur 60 min Sessies beginnen met een massage en samen douche, intiem is altijd met condoom Escorte is mogelijk vanaf eur per uur Ik werk enkel op afspraak liefst via sms of whatsapp Lees meer.
IK ZOEK VROUW NEUKEN HUISBAAS SEX Prive ontvangst oudere dames kleine hangtietjes
OPA NEUKT BUURVROUW SEXDATE NIJMEGEN 961