Slavin te huur lekker nat poes

slavin te huur lekker nat poes

Vind je het leuk om vrouwen vast te binden en heerlijk te laten genieten? En kom je uit de buurt van Friesland, laat dan gauw wat van je horen. Soft sm geen probleem. Geen plas en poep seks. Met eigen SM kamer met sling en grote slaapkamer met boeien aan bed is veel mogelijk. Van soft lust SM tot steviger aanpak maar ook pervers als plassex, squirten, cuckold, creampie en meer.

Ook mogelijkheid om alleen de ruimte te huren. We doen het ook voor de fun. Alleen de kamer is 50 euro voor Van soft lust SM tot steviger aanpak maar ook pervers als plassex, squirten, cuckold en meer. Alleen de kamer is 50 euro voor anderhalf uur. Geil sletje wil vanavond nog gebruikt worden Dit geile sletje zit op je te wachten met een speeltje in haar natte kutje.

Kom jij haar vanavond nog gebruiken? Dit is het ijzer waar het teken voor op staat, waar wilt u het? In de hals of bovenaan op de borst, maar dit is een vrouw en ze heeft nog mooie borsten voor een slavin van haar leeftijd.

Ik zou de schoonheid van die vrouwelijke rondingen niet ontsieren door haar op die plek te brandmerken. Ze wierp angstige blikken op de vuurpot met de brandijzers. En dan hoorde ze heer Kham opnieuw een vraag stellen. Steek je arm uit. Miran zag hoe die beefde en was blij dat hij Ferez verboden had om mee te komen. Hij zag ook dat de bange vrouw zweette als een rund en dat haar blote borsten op en neer deinden op het ritme van haar ademhaling. En ik schep geen plezier in de pijn van de hoeren die men hier verkoopt, als u dat mocht denken.

Hij gaf haar een verweerd stuk hout dat zacht aanvoelde en vol tandafdrukken zat. Ik zal snel zijn met het ijzer. Bijt goed hard in dat stuk hout, want het zal pijn doen. Hij had grijze ogen die haar lichaam goedkeurend opnamen en steels naar haar kut in het minuscule leren broekje gluurden. En hij zag er ook niet uit als een man die zonder vrouw door het leven hoefde te gaan, noch als een man die voor zijn plezier moest betalen. Niet met zulke ogen.

Opeens greep hij haar pols beet en het voelde niet als de greep van een oudere man. Het voelde als een stalen bankschroef. Toen zag Seleth het ijzer omhoog komen. Het uiteinde ervan was roodgloeiend. De man had die losgelaten en ze had dat niet eens gevoeld. Het Seltsjoekische teken voor het cijfer stond er in gebrand, net boven haar linkerpols, en de bloederige brandwonde op haar verschroeide huid rookte nog.

Opnieuw was het de vriendelijke stem van Elyf die haar deed opkijken. Per slot van rekening werkte die man voor Asran en hij kende de straat beter dan eender wie.

Elyf beet op zijn onderlip. Hij sprak zijn gedachte hardop uit, maar op een voorzichtige manier. Er is vanmorgen een grote lading krijgsgevangenen uit Khorassan binnengebracht, meer dan vierhonderd Ghazwaniden die men als slaaf zal verkopen. Zo een groot aanbod drukt de prijs.

Uw slavin heeft een mooi lichaam voor een vrouw van veertig en haar rondingen mogen gezien worden, maar voor duizend drachmen kan men zich hier de komende dagen een veel jongere slavin aanschaffen. Het is gebruikelijk om een hoer voetboeien om te doen en iemand in te huren om haar te verkopen, heer. Op die manier hoeft men het niet zelf te doen. Een heer zoals uzelf, kan zich dan met belangrijker zaken bezighouden. Zou u mijn slavin willen verkopen?

Hij had die vraag niet verwacht. Hij wierp een blik op Seleth en likte zijn lippen. Zijn vriendelijke grijze ogen keken van het gezicht van de vrouw naar haar peervormige borsten en haar gladde bruine buik die overging in twee ronde vlezige dijen met daartussen het dunne, gladde strookje leer dat zo strak en geil over haar kut zat gespannen.

Hij was allang blij dat hij die slavin niet zelf hoefde te verkopen. Elyf klonk de slavenboeien rond Seleths enkels, maar lette er op dat ze niet te vast zaten. Ze durfde hen dan ook niet aanspreken, laat staan dat ze zichzelf bij hen zou aanprijzen. Seleth werd af en toe vluchtig bekeken, maar precies zoals Elyf voorspeld had, werd er niet op haar geboden.

Het is minder legaal als een openbare verkoop die hier in de straat wordt afgesloten, maar Asran is te vertrouwen. U kunt het geld van de verkoop dan ophalen wanneer u nog eens in de stad bent. Vannacht neem ik uw slavin mee naar mijn huis, dan heb ik ook iets aan deze zaak.

Ze heeft best een mooi lichaam, dat is ook goed meegenomen. Dus ja, ik zou haar met plezier een nacht in mijn bed verwelkomen. Zwijgend liep ze achter hem aan tot bij de kleine woning die hij van Asran huurde. Ze was dankbaar dat Elyf met een oplossing was gekomen, want wie weet wat heer Kham anders met haar zou hebben gedaan?

Elyf was dan wel wat kortaf en nogal zwijgzaam, maar hij had haar vandaag met vriendelijkheid behandeld, zelfs al was ze maar een dievegge en een hoer die in de achterbuurt verkocht werd. Zonder u had die man misschien toch nog mijn handen en voeten afgehakt, want hij wilde mij echt niet als zijn slavin houden.

Ik dank u mijn leven, heer. Haar houding was trots en onderdanig tegelijkertijd, een vreemde, maar opwindende combinatie, dacht hij bij zichzelf. Zijn ogen keken naar haar gezicht en naar haar peervormige borsten, lichtjes afhangend en met stijf opgezwollen tepels. Haar buik bewoog terwijl ze ademhaalde en tussen haar vlezige dijen spande het leren broekje dat ze als schaamlap had gedragen strak over haar mooie kut. Dat broekje en de vormen eronder boden een geile aanblik, dacht hij. Zijn hartslag versnelde en hij voelde zijn penis bewegen onder zijn broek terwijl ze gehoorzaam naar hem toe kwam gestapt.

Zijn stem klonk een beetje schor. Toen glimlachte ze en haar glimlach was niet gespeeld. Het was haar niet ontgaan dat haar tijdelijke meester een erectie had. Hij begeerde haar en dat was meer dan wat ze van al die andere mannen in de straat van Asran kon zeggen. Die hadden haar het gevoel gegeven dat ze te oud, te lelijk en compleet waardeloos was, maar deze man gaf haar een heel ander gevoel. Even later streelde hij haar borsten. Zijn vingertoppen aaiden speels over haar gevoelige tepels.

Dat wond haar op, meer dan ze verwacht had. Ze voelde haar kut al vochtig worden. Ondertussen streelden Elyfs handen langzaam de naakte huid op de buik en op de heupen van de slavin. Toen de vingers van zijn rechterhand tussen haar benen omlaag gleden merkte hij dat het dunne zachte leder dat over haar kut zat gespannen helemaal vochtig aanvoelde.

Zijn stem klonk een tikkeltje verbaasd. Van wat ik doe? Op dat moment vloeide er nog meer warm glibberig vocht uit haar kut in het leren broekje. Zijn mondhoek krulde omhoog en hij gaf een ruk aan het kruis van haar broekje, zodat het opzij werd getrokken en haar zwartbehaarde kut zichtbaar werd.

Elyf keek tussen haar vlezige dijen naar haar gleufje en zag er de donkerroze zwelling van haar dikke klit. Haar grote harige schaamlippen glinsterden van nattigheid. De rest van zijn vingers en hand masseerde het lobbige vlees van haar dik opgezette klit.

In een reflex spreidde ze haar benen verder open en ze drukte haar natte kloppende kut nog dichter tegen Elyfs hand aan. De erectie van Elyf vormde een grote bobbel onder zijn broek en ze keek er recht op vanuit haar geknielde positie.

Ze boog zich een beetje naar voren en kuste zijn harde penis, dwars door de stof van zijn broek heen. Ze kuste de bobbel nog een keer en nog een keer, tot ze zijn handen door haar haren voelde strelen. Hij maakte zijn broek los en liet ze zakken. Daarna trok hij ook zijn witte linnen schaamlap naar beneden. Onmiddellijk wipte zijn lange penis naar voren. Met halfopen mond staarde Seleth naar het grote stijve ding dat trillend voor zijn buik stond.

Ze bevochtigde haar lippen en stak haar hand uit om de penis zachtjes beet te pakken. Ik vind uw penis gewoon heel mooi om te zien, dat bedoelde ik. Ik wil niets liever, dwaze slavin! Hij streelde haar borsten en haar buik tot ze wakker werd, en hij hoefde haar zelfs niet te vragen om haar broekje opzij te schuiven. Ze deed dat uit zichzelf.

Haar harige kut voelde glibberig en warm aan, en Elyf begon ritmisch te stoten. Ze kwam klaar en haar heupen schokten terwijl hij haar langzaam neukte. Hij had het gevoel dat hij haar helemaal vulde, het voelde gewoon goed, dacht hij.

Enkele tellen later spoot hij zijn warme zaad diep in haar binnenste. Nee, dit nam niemand hem nog af, dacht Elyf en hij voelde zich uitermate bevredigd. Na afloop fatsoeneerden ze zich samen bij de wastafel in zijn kleine woning. Seleth schraapte haar keel en vroeg: Wat is dat voor een plek, weet u dat?

Slavinnen worden volgens prijsklasse aan die gasten getoond. Asran laat alleen mensen binnen die hij persoonlijk kent en die liever niet in een straat vol hoeren gezien worden.

Hij knikte zwijgend terwijl zijn ogen het bijna volledig naakte lichaam van Seleth taxerend opnamen. Ze heet Seleth en ze is erg lief. Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen. Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen. Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan.

Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet.

En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch? Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag.

Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit. Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe. De prijs is de prijs.

Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen. Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen. En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening.

Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen.

Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken.

O, en je zult naakt zijn. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk. Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes. Heeft hij je geneukt? Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen?

Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde. Een diepe mannenstem sprak haar aan. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels.

Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin. Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar.

Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen.

Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast.

Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.

Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran.

... Na enkele mails heen en weer gezonden te hebben, hadden. Harde slavin - Erotisch sexverhaal op rtp72.eu haar geile grote tieten, haar buik, haar kont, liet even mijn vingers door haar kut gaan en merkte dat ze al erg nat was. Ik stond lekker in balans dus kon starten, met een glimlach zei ik, tanden op elkaar. 26 jan Login om een reactie te plaatsen» Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Twee vlechtjes in haar haar en een natte poes, klaar om g Dikke dame geil in kutje neuken. Slavin te huur body to body massage in limburg. 26 jan Slavin te huur zij trekt hem af zit het lekker die plug, niet echt comfortabel mevrouw, maar is te doen. Had nog steeds natte string aan. . een man, de vrouw voelt ruw aan haar poesje en de man trekt hard aan haar tepels. Tessie voelde haar kut nat worden. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. Even later voelde ik de tong van mijn slavin langs mijn ballen gaan  Ik vind dat nog steeds heerlijk, als ik een kut of kont neuk om dan een tong langs mijn balen te voelen vind ik echt heerlijk. Tessie op de veemarkt - keer gelezen. Home   Plaats advertentie   Inloggen: Even later stopte de combinatie.

STIEKEM SEX FILMEN SEXTRIO

Nijmegen erotic massage transseksueel zoekt man

DIKKE VETTE WIJVEN FREE SEX